Це зазвичай відбувається, коли власник обмежив доступ до вмісту для певної групи осіб, змінив налаштування видимості або видалив його. Такі ситуації можуть виникати з різних причин, зокрема через технічні збої на платформі Facebook, проблеми з мережевим з'єднанням користувача, або ж через помилки в самому браузері чи додатку, яким ви користуєтеся. Інколи, це може бути пов'язано з тим, що обліковий запис власника контенту був тимчасово заблокований або обмежений адміністрацією Facebook.
Останні новини
- The Hill: вікно зачиняється, Трамп і Путін посилили тиск на Україну
- Thousands of European troops to rehearse Ukraine deployment in event of peace
- У 146 яйцях алігаторів вчені помітили неочікувану закономірність
- США готують звернення до НАТО щодо програми постачання зброї для України, - Bloomberg
- Indonesia's toxic haze is giving its neighbours a political headache
- Чи можна пити каву натщесерце: лікарі дали цілком однозначну відповідь
- США замовлять нову ракету для ППО: стали відомі характеристики
- Steam розкрив, на яких відеокартах грають користувачі у 2026 році
- Літак на сонячних панелях може літати в небі тижнями: коли це стане реальністю
- Odyssey ‘Endless Cruise’ Ship Stranded in Cambodia May Be Headed for Auction Block
- US midterms campaign 'shattering' spending records to be most expensive ever
- America Votes



Коментарі 0
Коментарів ще немає. Будьте першим!
Залишити коментар
Без реєстрації. Коментар з’явиться після перевірки модератором. Посилання заборонені.